Remedial Teaching         

Faalangsttraining             'Leren leren' voor groep 8          Weerbaarheidstraining     Ouderbegeleiding     Brugklastraining        

Aanbod voor leerlingen basisonderwijs


Als ouder wilt u graag dat het goed gaat met uw kind, zowel op school als thuis. Het is belangrijk dat uw kind met plezier naar school gaat. Wat nu als dit niet het geval is? Als uw kind moeite heeft met de leerstof? Als uw kind zich niet goed kan concentreren of minder gemotiveerd is? Wat als uw kind niet lekker in zijn/haar vel zit, of onzeker is?

Kinderen met problemen op school voelen zich vaak anders dan hun klasgenootjes en zitten niet lekker in hun vel. Het plezier om te leren is ver te zoeken en het kind voelt zich steeds minder fijn. Om hier een positieve draai aan te geven, is het van groot belang dat er gekeken wordt naar wat het kind nodig heeft en waar het kind verder mee geholpen kan worden.  U kunt hierbij denken aan gerichte hulp op diverse leergebieden, maar ook bij faalangst of onzekerheid kan Remedial Teaching Oisterwijk uw kind helpen.

Bij RT Oisterwijk kijken we samen naar de problemen van uw kind. We bieden hulp aan die past bij het niveau van uw kind en zijn/haar belevingswereld. We gaan uit van een positieve stimulans en streven ernaar dat uw kind zich competenter gaat voelen en met meer plezier en zelfvertrouwen naar school gaat. Ieder kind is uniek en voor ieder kind is er een weg die leidt naar een positief resultaat. Samen gaan wij op zoek naar de juiste weg en laten we uw kind weer stralen.

In het menu bovenaan deze pagina kunt u meer informatie vinden over het aanbod van Remedial Teaching Oisterwijk om leerlingen in het basisonderwijs te ondersteunen. Soms wordt er een combinatie van verschillende begeleidingsvormen gebruikt. In een vrijblijvend kennismakingsgesprek bespreken we de problemen van uw kind en kijken we welke vorm van begeleiding het beste past bij de behoeften en mogelijkheden van uw kind. 


Bel voor meer informatie naar: (013) 822 48 56 of mail naar: info@rtoisterwijk.nl