Ouderbegeleiding voor ouders van kinderen met leerproblemen

Veel ouders worstelen met vragen omtrent het thuis begeleiden van hun kind met leerproblemen. De school of leerkracht verwacht dat de ouder thuis met het kind aan de slag gaat, maar het kind heeft hier niet altijd zin in, waardoor je als ouder in een tweestrijd terecht komt. Je wilt het beste voor je kind en begrijpt ook dat er geoefend moet worden, maar hebt geen zin om altijd weer opnieuw die strijd aan te gaan. 

Bij Remedial Teaching Oisterwijk kan iedere ouder terecht met vragen omtrent het begeleiden van het eigen kind. Vanuit een jarenlange ervaring geef ik tips en adviezen geven om het thuis begeleiden weer leuk te maken en/of leuk te houden. 
Soms is een luisterend oor ook al heel fijn. Iemand die je begrijpt, maar die het ook van de andere kant (school) begrijpt. 
Samen zoeken we naar een oplossing die past binnen het gezin en waar u als ouder een goed gevoel bij heeft. 

Ouderbegeleiding bij Remedial Teaching Oisterwijk is toegankelijk voor iedere ouder die hier vragen over heeft, ongeacht of het kind bekend is bij RT Oisterwijk of niet. Soms is één gesprek al voldoende om weer gemotiveerd aan de slag te gaan. Soms zijn er meerdere gesprekken nodig. U als ouder bepaalt zelf waar u behoefte aan heeft. Gesprekken kunnen overdag of 's avonds plaatsvinden en worden in overleg met u gepland. 

De kosten voor een gesprek zijn € 52,50 voor een gesprek van 45-60 minuten. 

Bel voor een afspraak 013-822 48 56 of stuur een mailtje naar info@rtoisterwijk.nl